Iedere zondag is er voor de kinderen van de basisschool een eigen programma.
De kinderen starten met hun ouders bij de samenkomst en gaan rond half elf naar hun eigen lokaal om op hun eigen niveau een Bijbelverhaal te horen, te bidden en een creatieve verwerking te maken in de vorm van spel of een knutsel.

Groep 7 & 8

De eerste zondag van de maand blijven groep 7 en 8 in de dienst. Zij krijgen dan een blad met opdrachten voor tijdens de preek.

Maandelijks feest

Elke derde zondag van de maand is het kinderdienst. De kinderdienst start om 10.00 uur met het maken van super leuke knutsels en allerlei spelletjes zoals sjoelen, tafelvoetbal en gezelschapsspellen.. Daarna volgt de dienst met een leuk toneelstukje, soms een quiz, de verrassingsdoos en natuurlijk een Bijbelverhaal, bidden en met elkaar zingen.

Schitteren in een musical?

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical?
Nou, dat kan! Op zondag 19 maart 2017 verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag een musical gaan instuderen!

De musical heet ‘Esther’ en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven? Jij kan meespelen in deze musical. Het is een onvergetelijke ervaring! De musical wordt in één dag met jullie ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers.

Meer informatie lees in de online informatiebrief. Direct aanmelden kan op: tiny.cc/speeldoos-19-03-17

Agenda

september 2017

ma di wo do vr za zo
1
2
3
  • Dienst - spreker: De heer A. van Engelenburg - Startzondag
4
5
6
7
8
9
10
  • Dienst - spreker: De heer R. Kamps
11
12
13
14
15
16
17
  • Dienst - spreker: De heer A. van Engelenburg
18
19
20
21
22
23
24
  • Dienst - spreker: De heer A. van Engelenburg
  • Gemeentebidstond
25
26
27
28
29
30