Laatste kinderdienst

Home Blog Berichten Laatste kinderdienst

Exemple

Laatste kinderdienst

Deze kinderdienst was alweer de laatste van dit seizoen. Met elkaar hebben we teruggekeken op alle voorgaande kinderdiensten; wat hebben we allemaal geleerd? Het ging o.a. over zonde, genade, de doop, groeien in geloof en over de hemel. Ook hebben we het afgelopen seizoen meegedaan aan ‘de Vliegende Speeldoos’, met een heel gave musical als resultaat! Vorige maand was er een apart programma vanwege onze aanwezigheid bij ‘Bap in de buurt’. Het afgelopen seizoen hebben alle kinderen gewerkt aan hun eigen boek zonder woorden, waarin m.b.v. kleuren het evangelie werd uitgelegd. Vandaag was het tijd om dit boek af te maken, alle kinderen mochten het mee naar huis nemen. Ook waren er nog andere knutselwerkjes, waar veel kinderen enthousiast aan meededen. We hebben afscheid genomen van wel 9 kinderen uit groep 8, die straks naar de middelbare school gaan. Ten slotte hebben we met elkaar gekeken naar 2 korte filmpjes van Open Doors en van het NBG, om duidelijk te maken dat het bezit van een Bijbel niet voor iedereen vanzelfsprekend is. We kijken weer uit naar het volgende seizoen, waarin we hopelijk weer veel kinderen iets mogen bijbrengen over de Bijbel.

Agenda

augustus 2019

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
  • Dienst - spreker: De heer G. van Klaveren
5
6
7
8
9
10
11
  • Dienst - spreker: De heer F.Niemeijer
12
13
14
15
16
17
18
  • Dienst - spreker: De heer A. de Zwart
19
20
21
22
23
24
25
  • Dienst - spreker: De heer G.van der Schee
  • Gemeentebidstond
26
27
28
29
30
31