I.V.M. CORONA GEEN KINDERDIENST | Jezus | Thema: Superheld van begin tot eind

Home Blog Berichten I.V.M. CORONA GEEN KINDERDIENST | Jezus | Thema: Superheld van begin tot eind

Exemple

I.V.M. CORONA GEEN KINDERDIENST | Jezus | Thema: Superheld van begin tot eind

Er zijn deze hele maand maart GEEN samenkomsten van BapNoord in het Ashram College.

Op zondag 19 april staat de Here Jezus centraal in de kinderdienst. Misschien is het wel een beetje vreemd om Jezus een superheld te noemen… In deze kinderdienst gaan we ontdekken waarom Hij eigenlijk de enige echter ‘superheld’ is. Tegen Hem kan niemand op!
Het wordt weer een leerzaam feest met fantastische knutsels, mooie liedjes, een verhaal en gezellige spelletjes. Kortom, iets dat je niet moet missen! Neem je vriendjes en vriendinnetjes (van school of uit de straat) gerust mee!