KerstChallenge

Home Blog Berichten KerstChallenge

Exemple

KerstChallenge

Vanuit het jeugdwerk organiseren we voor de tieners een KerstChallenge op 18 december om 20:00 uur via Zoom. Of je het Kerstverhaal al vaak hebt gehoord of niet: met de KerstChallenge kun je het op een bijzondere manier beleven. We doen met elkaar escaperoom-achtige spellen en puzzels en proberen zo te ontdekken waar Kerst over gaat.

We gaan meer ontdekken over het loflied van Maria (Lukas 1). We nemen je mee naar de achtergrond van dit lied. We staan stil bij vragen als: waar is God in een wereld vol onrecht, macht en geweld? En als God iets doet… hoe doet Hij dat dan? En wat betekent het kerstverhaal in 2020?

Iedereen die in klas 1 zit of uiterlijk 18 jaar is mag meedoen. We maken verschillende groepen en zullen ontdekken welke groep als eerste klaar is. Wil je meer info of ben je erbij? Laat het even weten aan je clanleider of aan Michel (jeugdwerk@bapnoord.nl of 06-51311102).

Belangrijk: vanwege de nieuwe lockdown kiezen we ervoor dit online te doen. Dat betekent dat je uiterlijk donderdag 17 december moet aanmelden. Vervolgens krijg je een klein pakketje thuis die je nodig hebt voor de KerstChallenge.