Lighthouse 7 februari

Home Blog Berichten Lighthouse 7 februari

Exemple

Lighthouse 7 februari

Zondagochtend 7 februari is er weer een Lighthouse dienst. Een jeugddienst door jongeren, voor iedereen! Het thema is: ik heb gelijk. We leven in een wereld waarin tegenstellingen tussen mensen steeds sterker worden. Meningen die lijnrecht tegenover elkaar staan en mensen, partijen of bevolkingsgroepen die daarmee botsen en in conflict raken. Denk maar aan alle avondklok rellen. Of alle verschillen over het klimaat. Of alle verschillen tussen christenen en verschillende kerken. Wat leert de Bijbel ons over hoe we hiermee kunnen omgaan? Michel Koekkoek zal hierover spreken. Uiteraard zorgen we ook voor mooie muziek en is de leiding van de dienst in handen van Anne-Mae.

We kijken uit naar een bijzondere dienst! Het is de eerste Lighthouse zoom-dienst die uiteraard ook te bekijken is op Youtube. Nodig gerust anderen uit door het delen van de link die later deze week beschikbaar komt!

Winactie Lighthouse: maak iets creatiefs en win 4 maanden toegang tot streamingdienst naar keuze!

Maak een gedicht, schilderij, filmpje, lied, songtekst of iets anders creatiefs en stuur een foto naar 06-51311102. Zorg dat het aansluit bij het thema van de Lighthouse: ‘Ik heb gelijk’. Het gaat dus over polarisatie. Anders gezegd: tegenstellingen tussen mensen of bevolkingsgroepen die steeds sterker worden.

Onder de inzendingen worden twee prijzen verloot. Als je de 2e prijs wint krijg je happy socks. Win je de hoofdprijs? Dan ontvang je happy socks + 4  maanden toegang tot een streamingdienst naar keuze (New Faith Network, Disney+, Netflix, Prime of Spotify).

Kortom: wees creatief met het thema en stuur een foto van het resultaat!