Lighthouse dienst 4 juli

Home Blog Berichten Lighthouse dienst 4 juli

Exemple

Lighthouse dienst 4 juli

Aanstaande zondag 4 juli is er weer een Lighthouse dienst. Een jeugddienst door jongeren, voor iedereen! Het thema is: kleur. Je hebt donkere kleuren en lichte kleuren. En zo is het ook met het leven: je hebt moeilijke/donkere dagen en je hebt blije/vrolijke dagen. Hoe dan ook: we mogen weten dat God erbij is. In zowel de moeilijke als vrolijke dagen. Hoe zit dat precies? En vooral: hoe kan God kleur geven aan je leven? Matthijs zal hierover spreken. De muziek wordt verzorgd onder leiding van Martijn. En de leiding van de dienst is in handen van Per en Anne-Mae.

We kijken uit naar een bijzondere dienst! Extra bijzonder dat je er weer live bij kan zijn! Let op: je moet je van tevoren wel even aanmelden. Doe dat zo snel mogelijk via bapnoord.nl/aanmelden! Voor de thuisblijvers is de dienst te volgen via Youtube. Nodig gerust anderen uit door het delen van de link. En speciaal voor de jongeren: nodig gerust je vrienden uit om er live bij te zijn!