Clan XL 21 januari

Home Blog Berichten Clan XL 21 januari

Exemple

Clan XL 21 januari

Vrijdag 21 januari is er voor de jongeren uit de clan van Johan, Annette en de clan van Willemieke, Jelle en Phaedra een clan XL. We komen dan bij elkaar om na te denken over het thema: #jebentnietinjeeendje. We denken met elkaar na over eenzaamheid onder jongeren. In tijden van lockdown voelen jongeren zich namelijk eenzamer. Hoe zit dat precies? Wat zegt de Bijbel over eenzaamheid en hoe kan God ons hierbij helpen? Dat en meer!

De jongeren zijn vanaf 19:45 uur van harte welkom in de Ouverture. Om 20:00 uur start het inhoudelijke programma. Veiligheid staat voorop. Daarom ventileren we Ouverture goed en gelden de coronamaatregelen (denk aan je mondkapje).

Heb je vragen? Stel ze gerust aan je clanleider, Joël of Michel (jeugdwerk@bapnoord.nl).