Lighthouse 6 februari

Home Blog Berichten Lighthouse 6 februari

Exemple

Lighthouse 6 februari

Volgende week zondag, 6 februari, is er weer een Lighthouse dienst! Het thema is: High Hopes. Soms zijn onze verwachtingen hoog gespannen en komt dat niet helemaal uit. Het leven loopt soms anders. In ons geloof kan het ook zijn dat het even anders loopt dan verwacht. Gelukkig mogen we weten dat God ook dan met ons meegaat. Hoe werkt dat precies? Hoe ga je er in je geloof mee om als dingen anders lopen? Dat en meer in deze Lighthouse. Een jeugddienst door jongeren, voor iedereen!

Bart zal over het thema spreken. De muziek wordt verzorgd onder leiding van Martijn. En de leiding van de dienst is in handen van Esmee en een Special Guest… Afgelopen Wopper Weekend deden we ‘de jongens tegen de meiden’. Voor de één was het vooraf al duidelijk wie er zou winnen, voor de ander liep het anders dan verwacht.. We geven hier volgende week zondag een vervolg aan, dus steun je team!

Ben jij erbij? Meld je dan aan via de site of kijk op zondagochtend naar de livestream op Youtube.