Clan XL 11 maart – gek van alle regels

Home Blog Berichten Clan XL 11 maart – gek van alle regels

Exemple

Clan XL 11 maart – gek van alle regels

Vrijdag 11 maart is er voor de jongeren uit de clan van Johan, Annette, Willemieke, Jelle en Phaedra een clan XL. We komen dan bij elkaar om na te denken over het thema: gek van alle regeltjes. Misschien hoor je wel eens een vriend zeggen: ik ga niet geloven, want dan moet ik me aan allerlei regeltjes houden. Is dat zo? Welke regels heeft God ons dan gegeven? En wat vind je daarvan? Met elkaar ontdekken we waarom sommige regels er zijn. En we denken ook na over de ongeschreven regels in onze wereld. Wist je dat de regels van God je juist vrijheid geven. Wil je weten hoe dat zit? Zorg dan dat je erbij bent!

De jongeren zijn vanaf 19:45 uur van harte welkom in de Ouverture. Om 20:00 uur start het inhoudelijke programma.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan je clanleider, Joël of Michel (jeugdwerk@bapnoord.nl).