Lighthouse jeugddienst: op weg naar huis

Home Blog Berichten Lighthouse jeugddienst: op weg naar huis

Exemple

Lighthouse jeugddienst: op weg naar huis

Aanstaande zondagochtend 3 april is er weer een Lighthouse dienst. Het thema is: op weg naar huis. We staan stil bij het verhaal van de verloren zoon uit Lucas 15. In welke zoon herken jij je het meest? En wat leert de Vader ons? Waar voel jij je ‘thuis’ in dit leven? Voel jij je thuis bij God? We leren uit dit Bijbelverhaal dat God ons met open armen wilt ontvangen. Hoe zit dat precies en wat heb je daaraan anno 2022? Dat en meer in deze Lighthouse. Een jeugddienst door jongeren, voor iedereen!

Michel zal over het thema spreken. De muziek wordt verzorgd onder leiding van Martijn. En de leiding van de dienst is in handen van Esmee en Jesse. Naast muziek en inhoud hebben we ook weer een leuk creatief onderdeel bij het thema bedacht!

Nieuw deze keer is dat we gezamenlijk naar de kerk willen fietsen. Er zijn meerdere ophaalpunten in Alphen. Bijvoorbeeld in het Europark en de Herenhof. Meer info hierover verschijnt later deze week op Insta (@bapnoordjeugd). Elke jongere die meefietst krijgt leuke sokken! Zo voel je je hopelijk optimaal ‘thuis’ als de Lighthouse begint!

De fietsroute

Er zijn twee routes. Onderweg kun je opstappen op een plek die voor jou handig is.

Route 1: Vanaf Kerk & Zanen
09:15 uur – Europapark ter hoogte van de Atlas
09:20 uur – Het station
09:25 uur – Stadhuis
09:35 uur – Bowlingbaan

Route 2: Vanaf Herenhof
09:20 uur – Herenhof ter hoogte van parkeerplaats Jumbo
09:25 uur – Ridderhof ter hoogte van benzinestation Total
09:30 uur – Bowlingbaan

Fiets je mee? Zorg dan dat je op tijd klaarstaat. Vanaf de bowlingbaan fietsen we gezamenlijk naar het Scala.