Het jeugdwerk vanaf seizoen 2017-2018…

… gaat er net even anders uitzien dan afgelopen jaren. Vanaf volgend seizoen gaan we van start met:

  • Clans
  • Leap of Faith (LOF-) avonden
  • Deeper
  • WOPPER

Clans
Een clan is een kleine groep (van ongeveer 8) jongeren en twee clanleiders. Met elkaar bouw je aan vriendschap en groei je in je geloof. Elke keer doe je wat anders, maar altijd wat jullie als groep leuk vinden: samen eten, Bijbelstudie, FIFA, cupcakes bakken (of eten!) of een goed gesprek.
Per maand kom je minimaal twee keer bij elkaar: 1 keer met je eigen clan op een zelfgekozen tijdstip en 1 keer bij een LOF-avond (zie hieronder).

Leap of Faith avonden
Eén keer per maand komen meerdere clans op vrijdagavond bij elkaar voor een Leap of Faith avond. Er is een groep voor de onderbouw (klas 1 t/m 3) en een bovenbouwgroep. We starten met een gezamenlijke Bijbelstudie en daarna kun je in je eigen clan er verder over doorpraten. We willen qua onderwerpen aansluiten bij thema’s en vragen die jullie hebben.

Deeper
Met deeper willen we dieper ingaan op ons geloofsleven. Dat doen we een aantal keer in het seizoen, op zondagochtend tijdens de dienst.
Deeper is nooit hetzelfde. Waar kun je aan denken? Aan iemand die zijn of haar getuigenis komt vertellen. Waarom gelooft iemand? Hoe ervaart hij God? Of denk aan een preekbespreking. Wat was de boodschap van de preek? Welke vragen hebben we er nog over? Of we doen juist een Bijbelstudie met elkaar over een thema waar je meer over wilt weten. Dat en meer is deeper!

WOPPER
De W staat voor workshops, de O voor ontspanning en de P voor Praise.  Het is 1 keer per maand en iedere keer staat een andere WOPPER centraal. Met workshops ga je actief aan de slag met je geloof. Met ontspanning gaan we leuke en gezellige activiteiten doen. En met praise willen we je uitdagen om je talenten in te zetten in aanbidding, presenteren, voorbereiden, muziek maken en meer!

WOPPER weekend
Hoe kunnen we dit nu beter starten dan al deze elementen in één weekend terug te laten komen? Daarom organiseren we van 22 t/m 24 september het WOPPER WEEKEND. Geef je op via www.bapnoord.nl/wopperweekend.