WOPPER Weekend

Van vrijdag 11 t/m zondag 13 september 2020 reizen we met zoveel mogelijk jongeren naar Doetinchem voor het WOPPER weekend. We werken weer hard aan leuke spellen, activiteiten en inhoudelijk programma en willen jullie graag op de hoogte brengen.

Thema

Het thema van het weekend is: “#Victor”. In het thema zit het woord victorie of victory. We gaan het dus hebben over overwinning. Heel actueel kun je bijvoorbeeld denken aan de overwinning op het coronavirus. Of dat we dit jaar in Nederland vieren dat we 75 jaar bevrijd zijn. Maar we gaan natuurlijk vooral ook kijken naar de overwinning die Jezus voor ons heeft behaald. Wat betekent dat voor ons? Wat kunnen we hiermee in het dagelijks leven? Daar willen we graag met je over nadenken. Dit wordt natuurlijk gecombineerd met sport en spel, waarin dit thema bij uitstek goed zal terugkomen.

Locatie

“de Oase” in Doetinchem

Aanmelden

Als je je nog niet hebt aangemeld, kan dat via bapnoord.nl/wopperweekend

Belangrijke info rond het coronavirus

We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwkeurig in de gaten. Uiteraard willen we graag met elkaar op kamp. Maar de maatregelen zijn veranderen continue. Daardoor komt de vraag op hoe we de maatregelen verantwoord vorm kunnen geven binnen het Wopper Weekend. We hebben besloten om voorlopig door te blijven gaan met de voorbereidingen. Begin augustus hebben we een nieuw moment om te overwegen wat wijsheid is om verantwoord op kamp te gaan. We zullen dan besluiten of het Wopper Weekend op basis van de dan bekende maatregelen kan doorgaan.

We willen je daarom vragen je gewoon aan te melden. Op die manier weten we hoeveel jongeren meegaan en waar we qua voorbereidingen dus rekening mee kunnen houden.

Let op: als het Wopper Weekend niet door kan gaan, dan krijg je het inschrijfgeld uiteraard volledig terug.

Vragen?

Stuur dan even een mailtje naar jeugdwerk@bapnoord.nl.

Belangrijke info op een rij

 

Aanmelden WOPPER weekend