Voor volwassenen zijn er diverse activiteiten waaraan deelgenomen kan worden.

Bijbelkringen

Het kringenwerk is een belangrijke activiteit binnen onze gemeente.We gaan op zoek naar Bijbelse principes die we kunnen gebruiken in ons leven van alledag. Hoe kunnen we als Christen praktisch vorm geven aan ons geloof?

Er zijn verschillende kringen zodat u mensen kunt ontmoeten bij wie u zich thuis voelt. Natuurlijk bent u van harte welkom als u een kring wilt bezoeken. Op het contactformulier kunt u alle informatie aanvragen.

Ontmoetingsochtenden voor ouders

Iedere 1e woensdag van de maand is er de ontmoetingsochtend voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Tijdens de ochtend kun je met andere ouders ervaringen uit te wisselen rondom het thema opvoeden en regelmatig komt er iemand spreken over een interessant onderwerp rondom kinderen.
De ochtenden worden gehouden in Ontmoetingscentrum Ouverture, Ouverture weg 137. Vanaf half 10 staat de koffie thee en limonade klaar. Het officiële gedeelte begint om 10 uur en duurt tot 11 uur. Kinderen die nog niet naar school gaan zijn ook welkom. Voor hen is voldoende speelgoed aanwezig.

Open Huis

Een plaats waar iedereen welkom is en de mogelijkheid heeft anderen te ontmoeten.
Kernwoorden van Open Huis zijn: gastvrijheid, ontmoeting en aandacht voor de ander. Met een luisterend oor en in een gezellige sfeer staan we klaar om mensen van buiten de gemeente te ontmoeten. De koffie staat klaar! Zo is er aandacht voor mensen en kunnen zij hun verhaal kwijt.
Bijzondere gebeurtenissen krijgen ook in Openhuis aandacht: Kerst- en Paasviering, Oud- en Nieuwjaar. Voor een gezamenlijke maaltijd is iedereen wel te vinden.
De ochtenden worden gehouden in Ontmoetingscentrum Ouverture, Ouverture weg 137.

Bijbelstudies

En regelmatig worden er bijbelstudies gegeven.
Houdt voor meer informatie hierover onze website in de gaten. Bijbelstudies worden aangekondigd op de homepage.

Een kopje koffie