Exemple

Op zondag 15 maart staat Nehemia centraal in de kinderdienst. Nehemia werd nogal tegen gewerkt, maar toch gaf hij niet op.  Samen met andere kinderen gaan we ontdekken waarom hij zo’n doorzetter was. Wat was zijn geheim dat hem tot ‘superheld’ maakte?
Het wordt weer een mooi feest met fantastische knutsels, heerlijke liedjes, een mooi verhaal en gezellige spelletjes. Kortom, iets dat je niet moet missen! Neem je vriendjes en vriendinnetjes gerust mee!

Read More →
Exemple

Op zondagmiddag 22 maart 2020 spreekt de Messiaans-Joodse theoloog Dr. Mark S. Kinzer in het Ashram College. De bijeenkomt wordt gehouden van 15:00 tot uiterlijk 17:00 uur.

Mark Kinzer zal dan een lezing geven over het thema ‘Israël in het hart van de Kerk’. Deze lezing zal vertaald worden. Er zal ook ruim gelegenheid zijn om Mark Kinzer vragen te stellen. Lees meer over Mark Kinzer >

Read More →
Exemple

Op zondag 16 februari staat Rachab centraal in de kinderdienst. Rachab hoorde niet bij Israël, toch speelt ze een belangrijke rol in de geschiedenis van het volk Israël. Samen gaan we ontdekken waarom Rachab (samen met Jozua en Kaleb) eigenlijk een ‘superheld’ was. Het wordt weer een mooi feest met leuke knutsels, lekker zingen, een verhaal en spelletjes. Kortom, iets dat je niet moet missen! Neem je vriendjes en vriendinnetjes gerust mee!

Read More →
Exemple

Vrijdag 31 januari is er voor de jongeren weer clan XL. Meerdere clans komen dan in Ouverture bij elkaar voor ontmoeting en onderwijs. We denken dit keer met de jongeren na over de namen van God. We bouwen voort op de Lighthouse dienst en gaan met de tieners verder de diepte in. Welke namen heeft God? Hoe leer je daardoor God beter kennen? Vanaf 19:45 uur zijn de tieners welkom in Ouverture. Om 20:00 uur starten we het programma. Om 21:30 uur ronden we af. Daarna is er nog een hapje en drankje voor wie wilt. Uiterlijk 22:00 uur sluiten we weer.

Read More →
Exemple

Zondag 26 januari 2020 is er weer een Lighthouse jeugddienst. Een jeugddienst door jongeren, voor iedereen. Het thema is: Ik ben hier. Hoe denk jij over God? Wie is Hij voor jou? Welk beeld heb jij van God? Of je nu op zoek bent naar wie je bent, wat je belangrijk vindt of waar je bij wilt horen: God wil dichtbij je zijn. Joël Struiken zal hierover spreken. Een voor deze gelegenheid samengestelde band zal de muzikale klanken verzorgen. En de leiding van de dienst ligt in handen van Per en Anne-Mae. Iedereen is welkom! Voel je vrij anderen uit te nodigen.

Bekijk ook ons facebookevent. Meer info? Stuur een mailtje naar Michel (jeugdwerk@bapnoord.nl).

Read More →

Agenda

februari 2020

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
  • Kringen
6
7
  • Sirkelslag
8
9
10
11
12
13
14
15
16
  • Jong Alphen jeugddienst
17
18
19
  • Kringen
20
21
22
23
  • Gemeentebidstond
24
25
26
27
28
29