Exemple

Zondag 14 juni is er weer een Lighthouse dienst. Dit keer extra bijzonder: de eerste Lighthouse die we vooraf opnemen. Een jeugddienst door jongeren, voor iedereen. Het thema is: let go, let God. Het zijn vreemde tijden. Ervaar jij deze tijd ook als dingen moeten loslaten? We mogen weten dat we ons leven in Gods handen mogen leggen. Het kan een hele uitdaging zijn: loslaten en aan God toevertrouwen. Hoe werkt dat precies? Michel Koekkoek zal hierover spreken. Een voor deze gelegenheid samengesteld band zal de muzikale klanken verzorgen. En de leiding van de dienst ligt in handen van Per en Anne-Mae.

Bekijk de Lighthouse zondagochtend 14 juni via deze site of ons youtubekanaal. En nodig gerust anderen uit door het delen van de link.

Bijbeltekst in emoticons

Tijdens de dienst zal er een Bijbeltekst verschijnen die we gemaakt hebben met emoticons. Weet jij om welk Bijbelgedeelte het gaat? Laat het weten door je antwoord te sturen naar jeugdwerk@bapnoord.nl en wie weet win jij de hoofdprijs (happy socks!). Je kan reageren t/m dinsdag 16 juni. We trekken 1 winnaar op basis van alle goed ingezonden antwoorden.

Read More →
Exemple

Op zondag 21 juni sluiten we het jaar en ons jaarthema ‘superhelden’ feestelijk af! Het wordt sowieso heel feestelijk en leuk! De verrassingsdoos komt nog één keer voorbij. Iedereen die tijdens dit jaarthema nog niets uit de verrassingsdoos heeft gekregen, gaat zeker niet met lege handen naar huis!

Het wordt dus echt iets dat niet niet moet missen! Neem je vriendjes en vriendinnetjes (van school of uit de straat) gerust mee!

Read More →
Exemple

Er zijn deze hele maand maart GEEN samenkomsten van BapNoord in het Ashram College.

Op zondag 19 april staat de Here Jezus centraal in de kinderdienst. Misschien is het wel een beetje vreemd om Jezus een superheld te noemen… In deze kinderdienst gaan we ontdekken waarom Hij eigenlijk de enige echter ‘superheld’ is. Tegen Hem kan niemand op!
Het wordt weer een leerzaam feest met fantastische knutsels, mooie liedjes, een verhaal en gezellige spelletjes. Kortom, iets dat je niet moet missen! Neem je vriendjes en vriendinnetjes (van school of uit de straat) gerust mee!

Read More →
Exemple

Marco en Michel gaan videobellen en nodigen verschillende gasten uit voor gesprek met elkaar. Hoe gaat het met je? Waar ben je mee bezig? Hoe beleef je deze tijden? Uit welk lied of Bijbelgedeelte haal jij deze tijden hoop? Dat en meer in BapNoord Blijft Binnen.

De eerste livestream is op donderdag 23 april om 16:00 uur. Je kunt live meekijken via het Youtubekanaal van BapNoord (of kijk op bapnoord.nl voor de link). Het lijkt ons leuk om het ook interactief te maken. Tijdens de livestream kun je daarom in de chat op Youtube reageren en ons (of één van de gasten) vragen stellen. Zo hopen we in deze bijzondere tijden verbonden te blijven en elkaar te inspireren. Doe jij mee?

Bekijk alvast onze uitnodiging:

Bekijk donderdag 23 april om 16:00 uur hieronder de livestream

Read More →
Exemple

Op 13 maart is de volgende clan XL over duurzaamheid.

Te midden van alle klimaatdebatten gaan we met onze jongeren kijken wat de Bijbel hierover zegt. Op welke manier wil God dat we met de schepping omgaan? Een avond vol verdieping. En tegelijk ook een hele praktische avond. Alle tieners zijn van harte welkom op 13 maart om 20:00 uur (inloop 19:45 uur) in Ouverture. Meerder clans komen dan bij elkaar voor ontmoeting en onderwijs. Zit je niet in een clan, maar wil je wel komen? Van harte welkom! Stuur Michel even een berichtje (jeugdwerk@bapnoord.nl). Rond 21:30 uur ronden we de avond af.

 

Read More →
Exemple

Vanmiddag om 15.00 uur hebben we de intrededienst van Marco Wittenberg als voorganger van onze gemeente. We zullen een zegen vragen en uitspreken over hem en zijn vrouw Patricia in deze mooie bediening. Aansluitend is er ruim gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje Marco en zijn vrouw Patricia te feliciteren. Er is vanmiddag geen crèche.

Tijdstip: 15:00 – 16:15 uur

Locatie: Marsdiep 289

Read More →
Exemple

Kerst 2019

Komt allen tezamen!

Op dinsdag 24 december 2019 om 22.00 uur organiseert de Baptistengemeente Alphen-Noord een kerstnachtdienst in het Ashram College, Marsdiep 289, Alphen a/d Rijn. Met jong en oud willen we graag vieren dat Jezus Christus naar deze wereld kwam. We doen dat o.a. door samen Nederlandse en Engelse kerstliederen te zingen, te luisteren naar het kerstevangelie met een korte overdenking over de relevantie daarvan voor onze tijd.

Vanaf 21.30 uur bent u al van harte welkom voor een kop warme chocolademelk/koffie/thee met kerstbrood.

Read More →

Agenda

juli 2020

ma di wo do vr za zo
1
2
3
  • Wopper Ontspanning: afsluiting seizoen
4
5
6
7
8
  • Kringen
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
  • Gemeentebidstond
27
28
29
30
31