Je kunt natuurlijk altijd terecht bij jeugdleiders, bedieningsleiders of de vrijgestelde jeugdwerker met vragen en klachten. In die situaties waarin dat niet mogelijk of wenselijk is, zijn er de vertrouwenspersonen. Dit zijn Ida van Dijke en Johan Ravesloot. Zij staan voor je klaar om je vraag of klacht te horen. Zij verzorgen zo de eerste opvang van klachten voor zaken waar je niet bij de leiders uit het jeugdwerk terecht kunt.

Klik hier voor meer informatie over wat ze doen en waar ze voor ingeschakeld kunnen worden. Voel je altijd vrij hen te benaderen.

Veelgestelde vragen

Waarom stellen we vertrouwenspersonen aan?

Je kunt natuurlijk altijd terecht bij jeugdleiders, bedieningsleiders of de vrijgestelde jeugdwerker met vragen en klachten. In die situaties waarin dat niet mogelijk of wenselijk is, zijn er de vertrouwenspersonen. Zij staan voor je klaar om je vraag of klacht te horen. Zij verzorgen zo de eerste opvang van klachten voor zaken waar je niet bij de leiders uit het jeugdwerk terecht kunt.

Wie zijn de vertrouwenspersonen en hoe kan ik hen bereiken?

Ida van Dijke en Johan Ravesloot: vertrouwenspersonen@bapnoord.nl

Wat doen de vertrouwenspersonen?

Zij verzorgen de eerste opvang van klachten voor zaken waar je niet bij de leiders uit het jeugdwerk terecht kunt. Zie ook dit document voor meer informatie over de afspraken en taken van de vertrouwenspersonen.

Wie kunnen de vertrouwenspersonen benaderen?

Kinderen en jongeren, zijn of haar ouders en medewerkers.

Wat moet ik doen als een vertrouwenspersoon niet neutraal is?

Bij een dreigende belangenverstrengeling zal de vertrouwenspersoon doorverwijzen naar de andere vertrouwenspersoon, iemand binnen het VP-netwerk of iemand van de raad.

Moet ik altijd in gesprek met beide vertrouwenspersonen?

In principe voeren de vertrouwenspersonen gezamenlijk het gesprek. Op het moment dat er een dreigende belangenverstrengeling is of iemand de voorkeur heeft om het gesprek alleen met een man of vrouw te voeren, zal de vertrouwenspersoon iemand anders binnen het VP-netwerk of de raad uitnodigen. Dat zorgt ervoor dat het gesprek altijd met twee personen gevoerd zal worden.

Waar communiceren we wie de vertrouwenspersonen zijn?

In het gemeentenieuws en op de website vermelden we de namen en bovenstaand e-mailadres van de vertrouwenspersonen.

We hopen dat je vraag is beantwoord. Zo niet, dan horen we dat graag. Je kunt contact opnemen met je bedieningsleider of met onze jeugdwerker Michel Koekkoek.

Klik hier om terug te keren naar het algemene overzicht.

Agenda

november 2018

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
  • Dienst - spreker: De heer B. van Schoonhoven
  • Gemeentebidstond
5
6
7
8
9
10
11
  • Dienst - spreker: De heer A. van Engelenburg
12
13
14
15
16
17
18
  • Dienst - spreker: De heer W.J. Pijnacker Hordijk
19
20
21
22
23
24
25
  • Dienst - spreker: De heer M. Koekkoek / Lighthousedoopdienst
26
27
28
29
30