Onze jeugd

Clans

Alle jongeren zijn van harte welkom bij een eigen clan. Wat is een clan? Dat is een kleine groep (van 5-10) jongeren en twee clanleiders. Met elkaar bouw je aan vriendschap en groeien in het geloof. We laten ons inspireren door de verhalen uit de Bijbel. Uiteraard kiezen we onderwerpen en thema’s die je samen bepaalt! Ook doen we leuke dingen zoals samen eten, FIFA, cupcakes bakken (of eten!) en meer. Met elkaar maken we er een mooie tijd van en zoeken we naar de ideale combinatie tussen fun & faith! De clans komen 1 keer per 2 weken bij elkaar op een zelfgekozen tijdstip en moment.

Clan XL

Af en toe komen we met meerder clans bij elkaar op de vrijdagavond voor een clan XL avond. We starten met een gezamenlijke Bijbelstudie, doen verschillende spellen die met het thema te maken hebben en kun je met je eigen clan hierover doorpraten. Diepgang is bij de clan XL belangrijk! We willen qua onderwerpen aansluiten bij de thema’s en vragen die jullie hebben.
Wopper Weekend
Eén keer per jaar gaan we in september op jeugdkamp. Het leukste weekend van het hele jaar! Met dit weekend maken we een toffe start van het nieuwe jeugdwerkseizoen. Ingrediënten: sport & spel, Bijbel, dropping, gezelligheid, nog meer gezelligheid, inhoudelijk programma en veel meer! Dit seizoen gingen we naar Doetinchem. Naast het klimbos (waar we met Amerikaanse bus naartoe gingen!) hadden we ook een Praise avond, ‘jongens tegen de meiden’, clantijd, programma over Gods plan met je leven, zeskamp, minute-to-win-it en meer!

WOPPER

De W staat voor workshops, de O voor ontspanning en de P voor Praise. Het is 1 keer per maand en iedere keer staat een andere WOPPER centraal. Met workshops ga je actief aan de slag met je geloof. Met ontspanning gaan we leuke en gezellige activiteiten doen. En met Praise (meestal de Lighthouse) willen we je uitdagen om je talenten in te zetten in aanbidding, presenteren, voorbereiden, muziek maken en meer!

Lighthouse

Een jeugddienst door jongeren voor iedereen: dat is de Lighthouse. We organiseren het vijf keer per jaar. We bereiden het voor met een groep jongeren. Zo bepalen we het thema, de invulling, de muziek en alle onderdelen van de dienst. Het is natuurlijk leuk als zoveel mogelijk jongeren helpen, dus daar gaan we voor! We gaan voor een inspirerende dienst waarbij we God mogen ontmoeten en vol verlangen naar huis gaan om ons geloof in de praktijk te brengen.

Meer weten?

Ben je nieuw in BapNoord en wil je in een clan (of meer weten over het jeugdwerk)? Wil je een keer komen kijken bij een van onze activiteiten? Of heb je een vraag ergens over? Laat het gerust weten en neem contact op met Michel Koekkoek via het contactformulier Jeugd >

Laatste jeugdberichten