Kinderdienst 18-9

Kom je op zondag 18 september naar de kinderdienst? We gaan horen over ‘Jezus zegent alle kinderen’. Je kunt om 9.45 uur binnenlopen voor een spelletje of een leuke knutsel. Daarna gaan we zingen, een quiz doen en nog veel meer…

 

Zondagsschool

Iedere zondag is er voor de kinderen van de basisschool een eigen programma. De kinderen starten  met hun ouders bij de samenkomst en gaan rond half elf naar hun eigen lokaal om op hun eigen niveau een Bijbelverhaal te horen, te bidden en een creatieve verwerking te maken in de vorm van spel of een knutsel.

Bijna iedere derde zondag van de maand is er een kinderdienst.  Dan starten we al met elkaar om 10.00 uur.

 

Groep 7 & 8

De eerste zondag van de maand blijven groep 7 en 8 in de dienst. Zij krijgen dan een blad met opdrachten voor tijdens de preek.