Kinderdienst 16-10

Kom je op zondag 16 oktober naar de kinderdienst? Het thema is deze keer ‘Grote schoonmaak’ en het gaat over een kind uit de bijbel dat grote ‘schoonmaak’ ging houden. Nee, het gaat niet om zijn rommelige kamer. Benieuwd naar wat dan wel? Je kunt om 9.45 uur binnenlopen voor een spelletje of een leuke knutsel. Daarna gaan we zingen, ontdekken om welk kind het gaat en nog veel meer…

 

Zondagsschool

Iedere zondag is er voor de kinderen van de basisschool een eigen programma. De kinderen starten  met hun ouders bij de samenkomst en gaan rond half elf naar hun eigen lokaal om op hun eigen niveau een Bijbelverhaal te horen, te bidden en een creatieve verwerking te maken in de vorm van spel of een knutsel.

Bijna iedere derde zondag van de maand is er een kinderdienst.  Dan starten we al met elkaar om 10.00 uur.

 

Groep 7 & 8

De eerste zondag van de maand blijven groep 7 en 8 in de dienst. Zij krijgen dan een blad met opdrachten voor tijdens de preek.