Kinderdienst 15-01

‘Rara wie ben ik?’… is het thema voor de kinderdienst op zondag 15 januari 2023. Het antwoord op deze vraag is…  Ja, dat gaan we natuurlijk nog niet verklappen. Dus blijf niet op één oor liggen, neem je oren mee en kom naar de kinderdienst op 15 januari en ontdek het antwoord!  We gaan in ieder geval weer heerlijk zingen, een (rara)quiz spelen, je hoort een bijbelverhaal en natuurlijk komt de verrassingsdoos voorbij…

Kom je ook?

Zondagsschool

Iedere zondag is er voor de kinderen van de basisschool een eigen programma. De kinderen starten  met hun ouders bij de samenkomst en gaan rond half elf naar hun eigen lokaal om op hun eigen niveau een Bijbelverhaal te horen, te bidden en een creatieve verwerking te maken in de vorm van spel of een knutsel.

Bijna iedere derde zondag van de maand is er een kinderdienst.  Dan starten we al met elkaar om 10.00 uur.

 

Groep 7 & 8

De eerste zondag van de maand blijven groep 7 en 8 in de dienst. Zij krijgen dan een blad met opdrachten voor tijdens de preek.