Kinderdienst 18-12

‘Nooit te klein voor Gods liefde’… Dit is ons kerstthema voor de kinderdienst op zondag 18 december. Je denkt vast gaat dit over mij? Ik ben niet meer klein, want ik zit al (jaren) op de basisschool! Ja, het gaat ook over jou, maar ook over…
Nee, dat gaan we nog niet vertellen, want dat hoor je op 20 november. We gaan in ieder geval weer heerlijk zingen, een kerstquiz spelen (jongens tegen de meisjes) en we hebben een bijzonder verhaal en natuurlijk de verrassingsdoos

Kom je ook?

Zondagsschool

Iedere zondag is er voor de kinderen van de basisschool een eigen programma. De kinderen starten  met hun ouders bij de samenkomst en gaan rond half elf naar hun eigen lokaal om op hun eigen niveau een Bijbelverhaal te horen, te bidden en een creatieve verwerking te maken in de vorm van spel of een knutsel.

Bijna iedere derde zondag van de maand is er een kinderdienst.  Dan starten we al met elkaar om 10.00 uur.

 

Groep 7 & 8

De eerste zondag van de maand blijven groep 7 en 8 in de dienst. Zij krijgen dan een blad met opdrachten voor tijdens de preek.