Kinderdienst 19-03

‘Nooit te klein voor God ‘… is het thema voor de kinderdienst op zondag 19 maart 2023. En over welk kind uit de bijbel gaat het deze keer? Het wordt weer  een kinderdienst vol afwisseling…  Dus kom ook op 19 maart!  We gaan in ieder geval weer heerlijk zingen, een verrassende quiz spelen, je hoort een bijbelverhaal en natuurlijk komt de VERRASSINGSdoos voorbij…

Kom je ook?

Zondagsschool

Iedere zondag is er voor de kinderen van de basisschool een eigen programma. De kinderen starten  met hun ouders bij de samenkomst en gaan rond half elf naar hun eigen lokaal om op hun eigen niveau een Bijbelverhaal te horen, te bidden en een creatieve verwerking te maken in de vorm van spel of een knutsel.

Bijna iedere derde zondag van de maand is er een kinderdienst.  Dan starten we al met elkaar om 10.00 uur.

 

Groep 7 & 8

De eerste zondag van de maand blijven groep 7 en 8 in de dienst. Zij krijgen dan een blad met opdrachten voor tijdens de preek.