Kinderdienst 16-04

‘Het wordt licht… Tijd om op te staan’… is het thema voor de kinderdienst op zondag 16 april 2023. En over welk kind uit de bijbel gaat het deze keer? Kun jij het raden? Ook deze keer wordt het een kinderdienst vol afwisseling…  Dus kom op 16 april!  We gaan in ieder geval weer heerlijk zingen, je hoort een bijbelverhaal en natuurlijk komt de verrassingsdoos voorbij… en … Nee, dat vertellen we nog niet. Hiervoor moet je gewoon komen!

Zondagsschool

Iedere zondag is er voor de kinderen van de basisschool een eigen programma. De kinderen starten  met hun ouders bij de samenkomst en gaan rond half elf naar hun eigen lokaal om op hun eigen niveau een Bijbelverhaal te horen, te bidden en een creatieve verwerking te maken in de vorm van spel of een knutsel.

Bijna iedere derde zondag van de maand is er een kinderdienst.  Dan starten we al met elkaar om 10.00 uur.

 

Groep 7 & 8

De eerste zondag van de maand blijven groep 7 en 8 in de dienst. Zij krijgen dan een blad met opdrachten voor tijdens de preek.