Kinderdienst 18-06

‘God kent ook jou!’… is het thema voor de kinderdienst op zondag 18 juni 2023. Het wordt een feestelijke afsluiting van het seizoen. Ook deze keer wordt het een kinderdienst vol afwisseling…  Dus kom op 18 juni!  We gaan in ieder geval weer heerlijk zingen en de verrassingsdoos komt speciaal voorbij voor wie nog geen verassing heeft gekregen. … en … Nee, dat vertellen we nog niet. Hiervoor moet je gewoon komen!

Zondagsschool

Iedere zondag is er voor de kinderen van de basisschool een eigen programma. De kinderen starten  met hun ouders bij de samenkomst en gaan rond half elf naar hun eigen lokaal om op hun eigen niveau een Bijbelverhaal te horen, te bidden en een creatieve verwerking te maken in de vorm van spel of een knutsel.

Bijna iedere derde zondag van de maand is er een kinderdienst.  Dan starten we al met elkaar om 10.00 uur.

 

Groep 7 & 8

De eerste zondag van de maand blijven groep 7 en 8 in de dienst. Zij krijgen dan een blad met opdrachten voor tijdens de preek.