Kinderdienst 20-11

In ‘kannen en kruiken’. Dit is het thema voor de volgende kinderdienst op zondag 20 november. Als iets in kannen en kruiken is, is het in orde. Het is oké, iets is geregeld. Kortom: het is voor elkaar.
Benieuwd over welk bijbelverhaal dit gaat? Kom dan naar de kinderdienst. Vanaf 9.45 uur starten we met knutselen en spelletjes. Versier zelf een kannetje en doe mee aan een kruikenspel. We zingen met elkaar en gaan luisteren naar verhaal waar alles voor elkaar komt.

 

Zondagsschool

Iedere zondag is er voor de kinderen van de basisschool een eigen programma. De kinderen starten  met hun ouders bij de samenkomst en gaan rond half elf naar hun eigen lokaal om op hun eigen niveau een Bijbelverhaal te horen, te bidden en een creatieve verwerking te maken in de vorm van spel of een knutsel.

Bijna iedere derde zondag van de maand is er een kinderdienst.  Dan starten we al met elkaar om 10.00 uur.

 

Groep 7 & 8

De eerste zondag van de maand blijven groep 7 en 8 in de dienst. Zij krijgen dan een blad met opdrachten voor tijdens de preek.